Werkzaamheden Bedrijvenvereniging

De bedrijvenvereniging

  • voert zowel in- als extern overleg over zaken die voor de leden van belang zijn, zoals omschreven in de doelen van de BVW.
  • wijst vertegenwoordigers in openbare lichamen en/of commissies aan.
  • richt (werk)commissies op en stimuleert deze.
  • stimuleert het organiseren van o.a. manifestaties.
  • organiseert bedrijfsbezoeken voor vertegenwoordigers van de Gemeente Wormerland.
  • voert een doorlopend overleg met de Gemeente Wormerland om informatie uit te wisselen over allerlei ontwikkelingen en knelpunten.

 

Gerealiseerde en actieve projecten zijn o.a.: Prins Clausbrug, Collectieve beveiliging, Bewegwijzering.

Bestuur

Voorzitter     Thijs van Baar     Technikeur inspectie b.v.     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester   Lars van Wijngaarden   Rabobank Zaanstreek   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid   AndrĂ© Klijnsma   Team Klijnsma   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid   Gerben Floris   Bouwcenter Floris   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid   Jeffrey Willems   Schoonmaakbedrijf Willems   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid   Remco de Vries   Bastinck & van Doesum   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid   Ruben de Bruin   Tins B.V.   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adviseur   Jan Koomen   Koomen Dienstverlening Elektrotechniek BV   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

 gemeentehuis    zingenopdezaan    molens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  '; document.write(''); document.write(addy_text71143); document.write('<\/a>'); //-->\n Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bedrijvenvereniging Wormerland
p/a Igor Strawinskystraat 2
1544 ME  Zaandijk
T. 06-41126346
E. info@bvwormerland.nl