Leer onze nieuwe burgemeester (nog beter) kennen

Eind juni ontvingen we deze mooie introductie van onze nieuwe burgemeester.

Beste ondernemers,

Via deze weg stel ik mijzelf graag aan jullie voor. Mijn naam is Judith Michel en sinds half april ben ik de nieuwe burgemeester van de gemeente Wormerland. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Holland, maar woon al geruime tijd in Hoorn. Daar komt hopelijk snel verandering in, want ik ben druk op zoek naar een woning in onze gemeente. Ik ben getrouwd en onze tweeling is bijna 5 jaar.

Ondernemerschap, heb ik daar eigenlijk wat mee? Jazeker. Het ondernemerschap zit een beetje in mijn bloed. Al vanaf jonge leeftijd heb ik veel viool gespeeld en vanaf mij 15de zette ik mijn eigen lespraktijk op. Die werd groter en groter. Ik vond het vooral leuk om er helemaal mijn “eigen ding” van te maken en heb er heel veel van geleerd.

Na mijn studie aan o.a. het conservatorium ben ik een andere weg ingeslagen. Ambtenaar, raadslid, wethouder enz. Waarom dan nu burgemeester in Wormerland? Vanwege verschillende redenen.  Het burgemeesterschap is een mooie rol en Wormerland is een prachtige gemeente met veel natuur en een rijke geschiedenis. Wat mij bijzonder trof, is de onderlinge betrokkenheid in Wormerland. Ongelofelijk hoeveel verenigingen, organisaties, clubs ect. er wel niet zijn. Heel leuk om kennis mee te maken. En Wormerland zocht een burgemeester die het leuk vindt om de verbinding aan te gaan met inwoners, ondernemers en organisaties. Dat past bij mij.

Dat kennismaken verliep natuurlijk wel anders dan gedacht. In mijn eerste weken heb ik weinig mensen live kunnen spreken. Rondje over de markt en binnenlopen in het winkelcentrum, zo kwam ik dan een beetje in gesprek. Nu is er gelukkig veel meer mogelijk en is mijn kennismaking met de gemeente goed op gang gekomen. Vind u het leuk als ik langskom bij uw onderneming? Heel graag! Neem dan contact op met sec.wormerland@over-gemeenten.nl, dan kom ik na de zomer graag op bezoek.

Heel graag tot ziens.

Judith Michel

Eén antwoord op “Leer onze nieuwe burgemeester (nog beter) kennen”

  1. Wij maken heel graag persoonlijk kennis met de nieuwe burgemeester. En aten vol trots onze prachtige kinderopvang organisatie zien.

Reacties zijn gesloten.