Samen sterk tijdens Corona

Verbindend, versterkend en stimulerend, dat is wat we als bedrijvenvereniging willen zijn. Vooral nu, ten tijde van de Corona-crisis, nu veel ondernemers een moeilijke tijd doormaken 

Stel je vraag

Heb je een vraag of een oproep aan andere ondernemers? We gaan met alle liefde op zoek naar iemand die je kan helpen of we leggen de kwestie voor aan alle leden middels de nieuwsbrief. We hebben ook regelmatig contact met gemeenteraadsleden, dus we kunnen je vragen en ideeën eventueel ook aan hen voorleggen

Deel je initiatief

Heb je een goed idee of initiatief waar ook andere leden van zouden kunnen profiteren? Ook dan stellen we onze contacten en nieuwsbrief voor je beschikbaar.
Mail ons via: info@bvwormerland.nl

Onderneem verstandig en blijf gezond!


Preventieschermen verminderen verspreiding coronavirus.

Van een van onze leden ontvingen we de volgende vraag: 

Als ondernemer/winkelier ben ik op zoek naar iemand die bij mij in de praktijk van kunststof een spatscherm boven de balie kan ophangen (net zoals bij de supermarkten). Hebben we iemand in ons netwerk die dit kan verzorgen? Wellicht dat meer ondernemers hier behoefte aan hebben. Dus zou dat een leuke collectieve actie kunnen zijn. 

Een preventiescherm vormt een doorzichtige afscherming tussen personen in uw winkel of bedrijf.

Wilt u ook uw medewerkers, klanten en bezoekers beschermen tegen het coronavirus? Team Klijnsma kan deze schermen op korte termijn leveren. Bel naar André Klijnsma 06-51844818 en samen bekijken wat voor jou geschikt is. Indien mogelijk kunnen we bij een collectieve inkoop voorzien in een voordelige oplossing.