Bedrijvenvereniging Wormerland in Aktief

Een mooie gelegenheid om je onderneming te promoten

Met ingang van september hebben we elke maand een eigen pagina in Aktief magazine. Hierin laten we zien dat ondernemend Wormerland een interessant, veelzijdig en dynamisch karakter heeft.

Deze ondernemerspagina bestaat uit drie onderdelen:

1. Het hoofdartikel is een interview met een lid van de ondernemersvereniging die de gelegenheid krijgt om zijn of haar onderneming voor te stellen in maximaal driehonderd woorden. (Denk aan: de ontwikkeling van een nieuw product of dienst, uitbreiding van het bedrijf, een onderscheiding, een jubileum, een interessante opdracht, een overname of samenwerking.)

2. Het visitekaartje. Dit is een kort en feitelijk profiel van een onderneming van een lid: naam, branche, producten, diensten, specialismen en bereikbaarheidsgegevens.

3. Nieuws uit de ondernemersvereniging, of uit de ondernemingen van leden.

Gang van zaken
Het hoofdartikel wordt geschreven door de tekstschrijver Jaap de Jong aan de hand van een telefonisch interview. Alle leden krijgen een keer de gelegenheid om hun verhaal te vertellen in Aktief en het visitekaartje in te vullen. Hier zijn geen kosten aan verbonden en wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Aanmelden
Stuur een mail met de naam van je onderneming, de contactpersoon en zijn of haar telefoonnummer en e-mailadres naar: info@bvwormerland.nl.