Goed bezochte ledenbijeenkomst op 9 oktober

De leden kregen een hartelijk ontvangst bij de Nivo Groep – BHV Mobile.

We konden rekenen op een goede opkomst. Vele interessante onderwerpen passeerden de agenda.

Aktief en BVWormerland
Als eerste verenigen OV Aktief en BVWormerland zich met ingang 1 januari 2020 onder het motto ‘samen verder, samen sterker’. Eén vereniging, één aanspreekpunt zorgt voor meer daadkracht.

Afscheid en welkom
Vervolgens werden de aftredende bestuursleden Jeffrey Willems en Gerben Floris in het zonnetje gezet. Beiden werden hartelijk bedankt voor hun jarenlange betrokkenheid en inzet.

Er werden 4 kandidaat bestuursleden voorgedragen: Mascha Verwoordt, Roel Tangenberg, Erwin van Doleweerd en Arnold Dirkzwager. Na een korte introductie van hen zijn zij door de aanwezige leden van harte welkom geheten.

Saenz
St. Saenz is de lokale energiecoöperatie voor bedrijven op Noorderveld, Molletjesveer, maar ook voor Wormerland. Tom Grootjen geeft in een korte presentatie de inhoudelijke doelstellingen weer. Bent u als ondernemer geïnteresseerd en wilt u meer weten? Mail uw vraag of interesse naar tom.grootje@upcmail.nl

KVO-Certificaat
Begin dit jaar heeft BVW het KVO-certificaat Continue Samenwerken voor 3 jaar behaald. De werkgroep onder leiding van Remco de Vries heeft hiervoor veel werk verricht. De officiële uitreiking wordt door de aanwezige wethouder Rob Berkhout gedaan.

Nieuws uit het gemeentehuis
De wethouder Rob Berkhout vertelde ons meer over het feit dat ondernemers tevreden zijn over de MKB-vriendelijkheid in Wormerland. Saskia Beumer, beleidsadviseur, gaf aan dat in het najaar de nota opgesteld wordt voor toerisme en recreatie.

Kennismaken met Nivo Groep
Tot slot konden de ondernemers een kijkje nemen in het mobiele trainingscentrum van BHV-Mobile. De middag werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje, aangeboden door Nivo Groep BHV-Mobile.