Heb je kopzorgen om de nieuwe Zaanbrug? Maak gebruik van onze brug met de gemeente!

De gemeente Wormerland is akkoord gegaan met een plan voor de nieuwe Zaanbrug. Dat Wormerland goed bereikbaar én verlaatbaar blijft tijdens de sloop en nieuwbouw van de brug is van groot belang voor inwoners, hulpdiensten en natuurlijk voor jou als ondernemer. Ook moet de overlast die uit de werkzaamheden en de omleidingsroute voortkomt tot een minimum beperkt worden. In de media gaan er geluiden op dat de plannen hierin mogelijk te kort schieten.

Afspraak met betrokkenen
Het bestuur van de BV Wormerland heeft daarom in oktober een afspraak gepland met de projectleider en vertegenwoordigers van de gemeente. Tijdens die bijeenkomst delen we graag de zorgen die je als ondernemer hebt rondom de plannen. Ook voorgestelde oplossingen brengen we graag bij hen onder de aandacht.

Geef je ons input?
Om je goed te kunnen vertegenwoordigen, horen we graag of en welke problemen je voorziet rondom de nieuwbouw van de Zaanbrug en welke oplossing je hierbij voorstelt. Je kunt het bestuur hierover mailen via: info@bvwormerland.nl

Heb je een ander idee waar wij als ondernemers elkaar mee kunnen ondersteunen? Ook dan ontvangen we graag een mail van je!

Eén antwoord op “Heb je kopzorgen om de nieuwe Zaanbrug? Maak gebruik van onze brug met de gemeente!”

  1. Ik ben zeer benieuwd hoe de tijdelijke brug en eventuele omleidingsroutes eruit komen te zien. Volgens de krant is de brug ook voor motorvoertuigen toegankelijk en is een omleiding via de Noordbrug niet noodzakelijk ?

Reacties zijn gesloten.